Wat wij doen

Het doel:

Het doel is om gezinnen die het financieel niet breed hebben net even dat extra te geven. Dit doen wij door pakketten samen te stellen met school- en knutselspullen, spelletjes, cadeautjes en zelfs dagjes uit.

Doelgroep:

Gezinnen die rond moeten komen van het minimum of minder en het financieel niet redden om bijvoorbeeld spullen voor school of een cadeautje voor hun kind te kopen. Ook (tiener)moeders ondersteunen wij door hen te voorzien van de eerste babybehoeften.

Hoe doen wij dit allemaal:

Door tien jaar ervaring en contacten die er al zijn gelegd met bestaande stichtingen is het haalbaar om deze diensten aan te bieden. Wij krijgen hulp van verschillende andere stichtingen zodat wij in onze regio de extra hulp kunnen bieden.

Tevens halen wij een kleine bijdrage binnen voor de stichting d.m.v. het verstrekken van jaarpasjes aan cliënten/klanten. Wij werken ook samen met plaatselijke ondernemers die doneren aan onze stichting. Hiermee kunnen we de stichting onderhouden, en onze diensten aanbieden.

Ons team

Onze vriendelijke en behulpzame vrijwilligers staan altijd klaar om u met raad en daad te ondersteunen.

Beloningsbeleid:

De stichting bestaat uit een bestuur en vrijwilligers. Het bestuur voert haar functie op vrijwillige basis uit en ontvangt geen salaris of andere beloning voor de verrichte werkzaamheden.